23948sdkhjf

Få uønskede vibrasjoner og bevegelser under kontroll

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli-Hantek AS

Vi er stolte over å kunne presentere tyske ACE og STABILUS som våre leverandører på komponenter for demping og vibrasjonskontroll.

ACE og STABILUS representerer ekspertise innen bevegelseskontroll. De tilbyr et bredt spekter av pålitelige produkter og utvikler skreddersydde løsninger for kunder for optimale bevegelsessekvenser som inspirerer brukerne.

STABILUS er global markedsleder for gassfjærer, dempere og elektromekaniske drivenheter

Siden 1934 har Stabilus tilbudt komponenter for forskjellige bruksområder. De startet som en produsent av ettermonterbare stabilisatorer for den amerikanske bilindustrien i 1962 og var det første selskapet i verden som produserte gassfjærer som standardutstyr. Siden den gang har de fortsatt å etablere deres banebrytende rolle: Med et bredt spekter av applikasjoner, deres unike produktutvalg og flere tiår med erfaring, er de verdens ledende produsent av løsninger basert på gassfjærer, dempere og elektromekaniske drivenheter.

ACE er godt anerkjent som den globale lederen innen industriell absorpsjonsteknologi og med en sterk tro på lokal støtte, tilgjengelig over hele verden, har det vokst et distribusjons- og forsyningsnettverk som kan konstruere og støtte i alle industrilandene rundt om i verden. Med over hundre og tjue lagerdistributører i over førti -fem forskjellige land, er produksjon på tre kontinenter og et engasjement for innovasjon og utvikling tilgjengelig for å hjelpe deg, uansett hvor du er.

Se produktutvalg

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli-Hantek AS

Bedriftsvegen 64
3702 Skien
Norge
Bergsli-Hantek AS

Send til en kollega

0.141