23948sdkhjf

PDS Mecan har installert sin Hermle nummer to!

| Medlemsnyhet | Bedrift Bergsli Metallmaskiner AS

PDS Mecan har installert ny Hermle C42U MT som er en vertikal 5-akse maskin. Dette er deres Hermle fres nummer to. Bergsli Metallmaskiner takker for tilliten og gratulerer med ny maskin.

Mecan er en del av PDS gruppen og har siden 1987 vært en solid løsningsleverandør i Rogaland.

PDS Mecan leverer komplette løsninger til industrien, med hovedvekt på offshore, subsea, marine, oppdrett og prosessindustri.

De har en svært avansert- og allsidig maskinavdeling i spesialtilpasset hall hvor hasteoppdrag og raske omstillinger er dagligdags.

PDS Mecan ønsker å tilby tjenester av høyest mulig kvalitet til sine kunder og har fra før en Hermle C-400 U maskin som de er veldig fornøyd med. Maskinen har «boks i boks» konstruksjon som gir mer stabilitet, større kapasitet, lenger verktøylevetid, mindre vibrasjoner, bedre overflater og ikke minst raskere maskineringstid.

Valget var derfor enkelt når bedriften hadde behov for ny, men større fres. Bedriften hadde dessuten behov for en fres med dreiefunksjon. Valget falt på en Hermle modell C42 U MT fordi dette er et frese-dreie senter med stor kraft. Med kjøreevne som er perfekt tilpasset emnestørrelse og konsekvent konstruert for 5-akse bruk, oppfyller denne maskinen krav til høy nøyaktighet og de minste toleransekrav. Maskinen har en svingdiameter på 990 mm og håndterer arbeidsstykker opp til 1400 kg.

Maskinen er designet for daglig bruk, selv vanskelige bearbeidings materialer freser C42 U på rekordtid. Maskinen er levert med full 5-akse simultan Heidenhain TNC640 styring.

Les mer om Hermle C42U MT her
Les mer om Hermle her
Har du spørsmål, kontakt oss her

Medlemsnyhet

Bedrift
Bergsli Metallmaskiner AS

Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Norge
Bergsli Metallmaskiner AS

Send til en kollega

0.11