23948sdkhjf

LVD kantpresse til  Skodje Sveis

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Skodje Sveis AS, et mekanisk verksted beliggende på Furlia industriområde på Skodje, fikk nylig installert en ny kantpresse av type PPED. Maskinen ble levert av LVD Scandinavia.

Skodje Sveis leverer løsninger for havbruk, båter og maritime installasjoner. I tillegg leverer de løsninger til annen type industri som blant annet fiskeri-, kjøle- og tekniskindustri, gass- og oljeindustrien

God kvalitet og service

Bedriften tegner, produserer og monterer innenfor områdene stål, aluminium og rustfritt, og har sertifiserte sveisere etter NS EN 287:1:2004.

- Våre oppdrag er mange og varierte, og maskinparken vår er godt utrustet for de fleste typer oppdrag, forklarer Ove Egil Stueflotten hos Skodje Sveis.

- Vi har gjennom lengre tid hatt veldig god erfaring med LVD Scandinavia, og valgte LVD på grunn av kvaliteten på maskinen, samt svært god service og oppfølging fra LVD Scandinavia, fortsetter Stueflotten.

 7-AKSET KANTPRESSE

Kantpressen som nylig ble installert er en allsidig maskin, som ifølge leverandøren både er praktisk og enkel å bruke. Maskinen er utstyrt med en intuitiv berøringsskjerm og LVD’s brukervennlige programvare.

- Dette gjør programmering og oppsett raskt og enkelt for alle brukernivåer. Modellen heter PPED-7 200/30 og er en 7-akset kantpresse med 200 tonn presskraft og arbeidslengde på tre meter, avslutter Trond Aasen fra LVD Scandinavia.

For mer informasjon se: www.skodjesvein.no og www.lvdscandinavia.no

Bildetekst: Fra venstre Trond Aasen (LVD ), Michal Aslaksen og Ove Egil Stueflotten.

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Send til en kollega

0.078