23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Boremaskiner for dype hull

ABC-maskin AS representerer BCM markedsleder i Italia innen produksjon av innovative dyphullboremaskiner.

BCM tilbyr et komplett utvalg av standard og spesialkonstruerte dyphullsboremaskiner, med boredybde fra 800 til 2000 mm, som alle oppfyller de høyeste krav til kvalitet, innovasjon og pris.

Høy ekspertise, entusiasme, forskning og utvikling av avanserte løsninger og ny teknologi har vært oppskriften på suksess og vekst gjennom 25 år.

I dag er BCM en velkjent markedsleder i Italia, og produsenten er nå klar for et stadig voksende og utfordrende marked, også i Skandinavia. 

                                                                         

Kontinuerlig optimalisering av kvalitet og kundebehandling hos BCM

BCMs ingeniører tar seg av kundene og lytter til deres behov og forslag. Kontinuerlige og målrettede investeringer, opplæring og kursing av ansatte og effektiv bruk av CAD/CAM integrert programvare gjør at BCM kan være i forkant med design og utvikling av dyphullsboremaskiner med de mest avanserte teknologiene.

Kvalifisert personell

BCMs produksjonsprosesser og tekniske løsninger utføres av et team med kvalifiserte ingeniører og høyt utdannet personale.

Skreddersydde løsninger

BCM er løsningsorientert. De tilbyr skreddersydde løsninger både på design og i selve maskinproduksjonen når kunden har spesifikke behov som ikke dekkes av en standardmaskin.

 Kundesupport etter salg

Det innovative BCM Remote Diagnosis gir serviceteknikerne øyeblikkelig tilgang til BCM-maskiner hvor som helst i verden, for å diagnostisere årsaken til eventuelle problemer. Produsenten har erfart at mer enn 90% av alle maskinproblemer skyldes svikt i enkle deler. Med fjernkontrollsystemet trenger BCM-ingeniørene ikke lenger å være hos kunden for å finne årsaken til problemet. de fleste feil kan løses raskt og med en minimal servicekostnad.

Reservedeler

BCM sørger for kontinuerlig tilgjengelighet av reservedeler og komponenter til alle solgte maskiner, som et viktig element ikke bare for å minimere tidspunktet for nedetiden under reparasjoner, men også for å utføre forebyggende vedlikehold. På forespørsel produserer BCM også spesielle og tilpassede reservedeler, i henhold til kundenes tekniske tegning.

ABC-Maskin AS representerer BCM i Norge, Sverige og Danmark.

 For mer info. kontakt ABC-Maskin AS, tlf.: +47-35915120 // firmapost@abc-maskin.no

“When you’re looking for the most reliable partner in deep drilling technology, look no further than BCM”

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.047