23948sdkhjf

Maksimert for nøyaktighet og krevende miljøer

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

– KUKAs oppgraderte KR CYBERTECH nano-serie setter en ny standard Nå lanseres KUKAs oppgraderte generasjon av KR CYBERTECH nano.

En serie roboter spesialisert for bruksområder der det stilles store krav til nøyaktighet, tilgjengelighet og sluttresultat. Eksempler på slike bruksområder er sveising, påføring av lim, tetning og inspeksjon, for å nevne noen.
– Vi er svært fornøyde med hvordan de presterer. Robotene gir maksimal ytelse til en svært god totalkostnad, sier Frode Grimsbø i KUKA Nordic.
Den nye serien setter ifølge Frode Grimsbø, KUKAs salgsansvarlig i Norge, en ny standard for roboter i denne størrelsen – for nyttelaster på seks til ti kilo. – De er mer nøyaktige enn forgjengerne sine, samtidig som de er både smidi-gere og raskere, sier han.
Repetisjonsnøyaktigheten er også i toppklasse, med et avvik på bare 0,04 millimeter. De er dessuten energigjerrige, og fordi de krever minimalt med plass, er de egnet for kompakte celler med kompliserte prosesser. Andre fordeler er at robotene i serien kombinerer lang levetid og lave vedlikeholdskrav.
– Det gir en svært gunstig total eierkostnad, sier Frode Grimsbø.
De enkelte akslene er helt vedlikeholdsfrie, og reservedeler er tilgjengelige i minst et kvart århundre fremover.
KR CYBERTECH nano ARC med sitt hule håndledd har en gjennomføring på 50 millimeter, noe som passer sveisepistolen og reduserer bevegelsen til et minimum.
Roboten har også en integrert løsning for kabler til verktøyet.
– Det blir derfor svært enkelt og praktisk å integrere dem i produksjonsmiljøet. – Kort sagt er dette svært allsidige, slitesterke og anvendelige roboter som har det aller siste innen teknisk utvikling. Vi er svært fornøyde med å kunne tilby dette til kundene våre, sier Frode Grimsbø.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078