23948sdkhjf

FERRARI 3- og 5-akse freser for rask og presis maskinering

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Maskinerer du deler som krever absolutt høyeste toleranse? Har du planer om å lease eller kjøpe en ny CNC-fres? Da bør du ta en kikk på FERRARI og kontakte ABC-Maskin AS

FERRARI tilbyr en rekke modeller av 3- og 5-akse CNC-freser, alle kjent for ekstrem presisjon og høy hastighet.

FERRARI CNC-freser er mye brukt av verdens mest avanserte produksjonsbedrifter for høyteknologisk maskinering. Fenner Mandal er en av dem.

Fenner Mandal investerte i sin andre FERRARI 5-akse fres sist år, en FERRARI B186. Fresen er markedsleder i sin klasse innen presisjon og nøyaktig repeterbarhet. Maskinen er utstyrt med vribart hode, roterende bord og kan leveres med raske 40.000 omdr./min.  Kompakte aksebevegelser og absolutte lineære målestaver på alle akser er noe av hemmeligheten bak den ekstreme presisjonen.

 Kjell Gunnar Noddeland, Operations Manager Looms & Spares, hos Fenner Mandals sier om sin FERRARI:
«Dette er den optimale maskinen for oss. Vi har behov for ekstrem nøyaktighet, fleksibilitet og effektivitet. Med Ferrari B186 kan vi lage absolutt alle tenkelige komplekse maskindeler, presist og effektivt. Det er gøy med en FERRARI, og maskinen er en god motivator for våre operatører».

Har du planer om å investere i ny, presis og rask CNC-fres?  Kontakt ABC-Maskin AS, FERRARI-agent for Norge.  Tlf.: 35 91 51 20 / firmapost@abc-maskin.no

ABC-Maskin kan også tilby gunstige leasingavtaler som det kan være verdt å vurdere ved din neste maskininvestering.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078