23948sdkhjf

Norske Canpro blir systempartner for KUKA

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

Det norske automatiseringsselskapet Canpro har inngått et tettere samarbeid med KUKA. I midten av januar ble det klart at de nå er en av KUKA Nordics systempartnere.

"Et fruktbart samarbeid" - Canpro er langt frame teknisk, vi har jobbet med dem i mange år og jeg er veldig glad for at vi nå har fått et enda tettere samarbeid, sier Frode Grimsbø, salgsansvarlig i KUKA Nordic Norway Det er på Vestlandet, Canpro holder til noen kilometer sør for Bergen sentrum. Et selskap som spesialiserer seg på automatiseringsløsninger som de leverer og installerer hos sine kunder.
-Selskapet har eksistert siden 2011 og vokser nå, sier Frode Grimsbø.
Ifølge ham har de i løpet av disse årene opparbeidet seg et godt rykte ved hjelp av sikre leveranser og god teknisk kunnskap.
- Alt de gjør gjøres med fokus på sikkerhet og økt effektivitet, noe som til slutt betyr bedre konkurranseevne for kundene. Canpro ble startet av Svein Håhjem og ingeniørfirmaet Controlteam AS, med spesialisering innen elektroniske styringssystemer og automatisering. I tillegg til å være hovedeier, er Controlteam også Canpros hovedpartner.  Når de nå blir en del av KUKAs nettverk av systempartnere, er det en vinn-vinn-situasjon, sier Frode Grimsbø. 
Canpro vil blant annet få muligheten til å delta i KUKAs systempartnerdager der leverandører og kunder møtes med jevne mellomrom for å lære mer og utveksle kunnskap. Canpro kommer også i direkte kontakt med KUKAs produktspesialister og eksperter.
For KUKAs del betyr samarbeidet å utvikle forholdet til en dyktig aktør som er nær sluttkundene.
Canpro har hatt stabil vekst de siste årene. Ifølge administrerende direktør og medeier Endre Naess har de et uttalt mål om å fortsette å vokse og dermed bidra til å holde den produserende industrien på Vestlandet levende.- Nå står vi overfor noen spennende og innovative utfordringer. For å lykkes med dem trenger vi leverandører som holder høy kvalitet, sier Endre Naess. Er KUKA en slik leverandør? - Ja, men ikke bare det. I tillegg til produktene, kan de også bistå med ekspertise. Jeg ser på dette som et veldig fruktbart samarbeid.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.063