23948sdkhjf

Ny Flow vannskjærer installert hos PE Bjørdal

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Nylig installerte PE Bjørdal AS en LVD-laser utstyrt med Compact Tower, samt en LVD kantpresse ToolCell. Nå har firmaet installert Flow vannskjærer type Mach 500 med 4x2 meter skjærebord levert av LVD Skandinavia AS.

Regelmessig investering og modernisering av driften har gjort at PE Bjørdal AS har opprettholdt en sterk. posisjon i markedet.

- Alle investeringene gjør oss i stand til å drive mer kostnadseffektivt, sørger for at vi er godt rustet for fremtiden og imøtekommer alle nye miljøkrav, forklarer Jan Åge Høydal fra PE Bjørdal AS.

Vannskjæreren PE Bjørdal har valgt er en Flow Mach 500 utstyrt med 4x2 meter vannskjærebord utstyrt med det patenterte systemet Dynamisk hode, og XD som gir 3-dimensjonal skjæring.

- Flow Mach 500 er både svært nøyaktig og hurtig, noe som gjør den til en svært produktiv vannskjærer. Pumpen er på hele 6500 bar og Flow Mach 500 er den raskeste og mest nøyaktige maskinen på markedet innen vannskjæring, hevder Trond Aasen fra LVD Scandinavia.

For mer informasjon se: www.pebjordal.no eller www.lvdscandinavia.no

Bildetekst 1: På bildet fra venstre: Trond Aasen LVD Scandinavia AS, Stian Tveten, Jan Åge Høydal fra PE Bjørdal AS og Paul Castle fra Flow Europe GmbH.

Bildetekst bilde 2: Vannskjæreren PE Bjørdal har valgt er en Flow Mach 500 utstyrt med 4x2 meter vann-skjærebord utstyrt med det patenterte syste-met Dynamisk hode, og XD som gir 3-dimen-sjonal skjæring.

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094