23948sdkhjf

Nok en LVD installert hos Romerike Rustfrie

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Maskinregisteret har tidligere besøkt Romerike Rustfrie AS, og forrige gang var da bedriften installerte sin nye LVD kantpresse. Erfaringene med LVD Scandinavia har vært så gode at valget var enkelt da de nå skulle kjøpe ny fiberlaserskjæremaskin.

Romerike Rustfrie AS jobber hovedsakelig med produksjon for heisfirmaer. Produksjon av heiskarmer, omramminger og andre detaljer krever fleksibilitet og det bærer bedriftens maskinpark preg av.

- Vi har et langt samarbeid med LVD Scandinavia og de har tidligere levert både platesaks, vannskjærer og kantpresse til oss. Alle maskinene vi har fra LVD har innfridd våre forventninger, og LVD Scandinavia har levert ypperlig service hele tiden, forteller daglig leder hos Romerike Rustfrie, Rune Hvidsten.

Nettopp servicebiten er svært viktig for bedriften, mener Hvidsten.

- Det å vite at du nærmest kan ringe på alle døgnets tider, alle dager i uka og samtidig få ypperlig hjelp er helt fantastisk, og det gir oss en svært god trygghet.

FLERE OG STØRRE OPPDRAG

- Da vi nå innså at vi hadde et behov for en effektiv og rask laserskjærer, så var all tidligere erfaring med LVD svært viktig for oss. Det å kunne programmere de forskjellige maskinene, og gjenkjenne måten programvaren er bygget på gjør det lett å lære nye maskiner, og det var også viktig for oss, forklarer Hvidsten videre.

Bedriften har siden oppstarten for 14 år siden hatt en svært god utvikling, og har fått flere faste kun-der. Oppdragene er større og veldig varierte, tidsfristene korte og evnen til omstilling og fleksibilitet er svært viktig for Romerike Rustfrie.

- Vår nye LVD fiberlaserskjæremaskin, type Lynx 4kW 3015, innfrir våre krav til en laserskjærer. Den har stor fleksibilitet og god produktivitet. Med denne laserskjæreren kan vi skjære rustfritt, jernholdige og ikke-jernholdige materialer, inkludert kobber og messing, på en pålitelig måte med utmerket skjærekvalitet. Vi har blitt lovet høy oppetid med en tilnærmet vedlikeholdsfri laserkilde, og skulle det være noe så vet vi at hjelpen bare er en telefonsamtale unna, avslutter Rune Hvidsten.

For mer informasjon se: www.lvdskandinavia.no

Bildetekst 1: Ved den nye fiberlasermaskinen fra LVD: fra venstre: Rune Hvidsten, daglig leder Romerike Rustfrie, Ketil Hornum Romerike Rustfrie og Trond Aasen fra LVD Scandinavia.

Bildetekst bilde 2 og 3 : Laseren i gang med jobb / Ketil Hornum programmerer laseren fra kontoret

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078