23948sdkhjf

LVD leverer ny platesaks til LSI Welding

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

LSI Welding AS er et mekanisk verksted, sveise og plateverksted som deler lo-kaler med Norsk Vannskjæring AS i Sande i Vestfold. Nylig ble en ny platesaks installert av LVD Scandinavia AS.

LSI Welding utfører det meste innen mekanisk arbeid og sveiste stålkonstruksjoner, og tidligere holdt selskapet til på Holmen utenfor Drammen.

- Nå har vi flyttet inn i flotte lokaler som vi deler med firmaet Norsk Vannskjæring, og målet vårt er å sammen være en helt komplett leverandør, sier daglig leder hos LSI Welding, Morten Gørlitz-Håkonsen, og fortsetter:

- Vi kan hjelpe våre kunder med å tegne og konstruere, bistå med prosjekt- og sveiseledelse, og vi kan levere alt fra konstruksjon til ferdig produkt. Vi har sertifiserte sveisere, har spesialisert oss på leveranser til bygg- og anleggsbransjen og olje- og gassindustrien ved å være ISO 9001, 1090 exc 4 og 3834-sertifisert. Disse standardene blir det i mange bransjer syndet mye mot, men dette er standarder som for oss er svært viktige å ha og som gjør oss sertifisert til å påta oss alle typer oppdrag fra alle bransjer, fortsetter Gørlitz- Håkonsen.

Deler lokalene med norsk vannskjæring

- Vi i Norsk Vannskjæring AS er spesialister på vannskjæring, og vannskjæring kan benyttes til nær sagt alle typer plate-materialer, eksempelvis stein, glass, plast, gummi og de fleste stållegeringer. Vi er i dag utstyrt med hele tre vannskjæremaskiner i forskjellige størrelser, så vi har stor kapasitet, forteller daglig leder i Norsk Vannskjæring, Lars Krogsund.

Selskapet jobber kontinuerlig for å levere god kvalitet på alle våre oppdrag og produkter.

Stort forkus på miljøet

- Når det gjelder miljøhensyn stiller vannskjæring i en egen klasse og miljøhensyn er viktig for oss. I prosessen benyttes ren sand og vann, og avfallsproduktet er kun sandholdig slam. Altså verken miljøfiendtlige gasser eller andre miljøskadelige stof-fer. Dette med miljøet har alltid vært et fokusområde for oss, og vi oppfordrer våre ansatte til å tenke miljø hele tiden. Kan de sykle til jobb, kjøre med elbil eller har forslag til miljøforbedringer for firmaet så applauderer vi dette, forklarer Krogsund videre.

Trengte ny platesaks

LSI Weldings gamle platesaks var moden for utskiftning og bedriften trengte derfor en ny platesaks.

- Siden vi har hatt et langt og godt forhold til LVD Scandinavia, valgte vi å kjøpe en LVD CS 13/31 av de. LVD CS er en giljotin platesaks som er fornuftig priset og er en saks som takler de aller fleste klippejobber, samt oppfyller våre strenge krav til nøyaktighet og pålitelighet, fortsetter Krogsund.

Trenger flere ansatte

Vi i LSI Welding har nylig ansatt to, men vi et er fortsatt på utkikk etter dyktige sveisere. Om noen av Maskinregisterets lesere kjenner eller vet om noen, så er det bare å oppfordre de til å ta kontakt, avslutter Lars Krogsund.

For mer informasjon se: www.norskvannskjaering.no  og  www.lsiwelding.no og  www.lvdscandinavia.no

Bildetekst 1: Fra venstre; daglig leder i Norsk Vannskjæring, Lars Krogsund, formann hos LSI Welding, Piotr Bauer, og Trond Aasen fra LVD Scandinavia.

Bildetekst 2: Daglig leder i Norsk Vannskjæring, Lars Krogsund, foran det nye tilbygget.

Bildetekst 3: - Målet vårt er å være en helt komplett leverandør sammen med Norsk Vannskjæring, sier daglig leder hos LSI Welding, Morten Gørlitz-Håkonsen.

Bildetekst 4: Stort råvarelager

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062