23948sdkhjf

Ny DATRON CNC-fres med smartteknologi hos Bardufoss vgs.

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Nok en DATRON-fres er levert! Denne gang på Bardufoss vgs. Dette er den 7. DATRON-fresen som ABC-Maskin leverer i år. Ytterligere en er ventet inn til Skien, som skal stå klar for demo i Januar 2021. Ta kontakt for individuell demo allerede nå!

Datron CNC-freser levert fra nord til sør i Norge
Rundt om i Norge står det nå rundt 20 Datron høyhastighetsfreser levert av ABC-Maskin. Fresemaskinene er svært populære og bestselgeren, DATRON neo, er utviklet og spesialkonstruert for å gi deg en enkel og rimelig inngang til høyhastighetsfresing. Plug-and-Play-systemet, DATRON next, gir deg full kontroll over 3-akse fresing uten å kreve mange års erfaring som maskinist. Ergonomisk fronttilgang til arbeidsområdet muliggjør rask og sikker oppsett av arbeidsstykker. Med en smarttelefonlignende touch-skjerm kan du bokstavelig talt utføre rask og presis maskinering til fingerspissene! Datron neo er en ekte allround-fres for småserier og prototyping, og passer perfekt til et vidt spenn av kundegrupper – også skoler og universiteter. Bardufoss vgs er en av flere skoler og universiteter i Norge som nå har installert en Datron neo. Avdelinger ved NTNU og UiO har også sett fordelen av å investere i denne maskintypen. Vi gratulerer Bardufoss vgs Flyfag med ny flott innovativ, morsom og smart CNC-fres!  

Mer om Datron neo: 
Datron neo gir høy overflatekvalitet og avansert gravering ved bruk av små verktøy. CNC-fresen er ideell for et bredt spekter av applikasjoner og fresbare materialer. Datron neo er en fleksibel maskineringsløsning for både effektive produksjonsbedrifter og prototype-bedrifter.             

Datron neo er lett i bruk og har en enkel tilnærming til CNC- og høyhastighetsfresing. Programvaren DATRON next skiller seg ut som revolusjonerende da den er «Plug-and-Play» basert. Programvaren er svært brukervennlig. Med sveipefunksjon som på en smarttelefon, blir freseprosessen nesten like enkelt som en 3D-utskrift. Assisterende funksjoner og et integrert kamera hjelper operatøren, via bare noen få trinn, til å starte en vellykket freseprosess.

Selvforklarende ikoner og realistiske 3D-illustrasjoner av verktøy og komponenter legger til rette for rask identifisering av ulike funksjoner, og gir en positiv brukeropplevelse. En stor fordel med DATRON neo-teknologien er kombinasjonen av et kamera i arbeidsområdet, kontrollert av en sensitiv multi-touch-skjerm. Dette gjør at brukeren enkelt kan finne og sette opp arbeidsstykket med sveipebevegelser som hindrer den tidkrevende manuelle inntastingen av komplekse numeriske data. I tillegg, blir operatøren gitt anledning til å simulere freseprosessen i 3D på forhånd, og kan justere detaljer før faktisk fresing. Etter et raskt oppsett av delen, kan brukeren stole på den velprøvde DATRON fresekvaliteten.

 Visuelt er DATRON neo i en innovativ særklasse og har blitt tildelt «Red dot industriell design award». Maskinen er ergonomisk i bruk og er spesielt konstruert for å maskinere aluminium, ikke-jernholdige metaller, tre, plast og kompositter. Det kompakte designet gjør den svært plassbesparende, og kan passere gjennom alle standard døråpninger. Fullt utstyrt måler maskinen kun 188 x 80 x130 cm (hxbxd) og veier 700 kg.

Opplev den revolusjonerende Datron neo nå, se video her

Bestill en uforpliktende demo i Skien fra januar 2021 
ABC-Maskin vil at enda flere skal oppdage denne innovative og smarte CNC-fresen, og vi har besluttet å ta en Datron Neo inn til lager for demo. Maskinen er ventet inn i desember og fra januar 2021 vil vi kjøre jevnlige demoer i Skien. Ta kontakt for å avtale en demo allerede i dag. Smittevern tas på alvor, og det inviteres kun til individuelle demoer etter gitte forhåndsregler. Kontakt oss på tlf. 35 91 51 20 eller firmapost@abc-maskin.no for avtale om tid. Sammen finner vi gode, trygge, innovative og smarte løsninger!

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Datron neo. CNC-fres med smartteknologiDatron neo ferdig inntallert hos Bardufoss vgsFlyfag - Bardufoss vgsInnovative Datron høyhastighetsfreser på rekke og rad!Prisvinnende innovativ CNC-fres fra Datron

Send til en kollega

0.078