23948sdkhjf

KUKAs nye KR SCARA-roboter

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

Effektiv og rask hjelp i industriell produksjon. KUKAs nye KR SCARA-roboter er ultrakompakte, raske og sterke, egenskaper som gjør dem til uvurderlig hjelp ved smådelsmontering, materialhåndtering og inspeksjon i industriell produksjon.

Med de nye KR SCARA-robotene utvider KUKA sin store portefølje av industriroboter. KR SCARA-robotene gjør automatisering enklere og mer økonomisk bærekraftig, også på ekstremt kostnadsutsatte markeder.

– Uansett bruksområde gir KR SCARA-robotene maksimal effektivitet og økonomi allerede fra start. Takket være en rekke integrerte systemer for medieforsyning kan de håndtere så å si alle oppgaver, sier Kim Reeslev, Country Manager Denmark & Baltic States og fortsetter:

– De er sterke, raske og effektive og optimale for bruk innen applikasjoner for montering, håndtering og materialtesting.

KR SCARA-robotenes høye hastigheter med en nyttelast på seks kilo og en rekkevidde på 500 henholdsvis 700 mm, i kombinasjon med KUKAs anerkjente programmering, gjør det mulig for kundene å håndtere svært kompakte pick and place-applikasjoner. De nye robotene er fleksible i installasjonen, svært presise i bevegelsene og lette å vedlikeholde.

– Til sammen innebærer det at kundene nå kan virkeliggjøre mer fleksible løsninger i robotapplikasjonene sine, sier Kim Reeslev og slår fast:

– KR SCARA kommer uten tvil til å være en pålitelig robotkollega i den globale industrien nå og i fremtiden.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.064