23948sdkhjf

Ny epoke hos Gjersing’s Mekaniske Verksted

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Gode erfaringer med LVD Scandinavia as gjorde valget enkelt da nye maskiner skulle handles, og nå er en ny LVD EASYFORM kantpresse og ny vannskjærer fra FLOW på plass hos Gjersing’s Mekaniske Verksted.

Gjersing’s Mekaniske Verksted AS består i dag av 15 erfarne fagfolk med alt fra sertifiserte sveisere til faglærte mekanikere. Stadig økende oppdragsmengde fra mange ulike bransjer har gitt behov for nye og mer effektive maskiner.

- Vi kjøpte vår første saks og knekke av LVD brukt i 1994 og disse maskinene brukes fortsatt delvis, selv om alderen har begynt å sette sine spor. Vi i Gjersing’s er godt kjent med kvaliteten på maskinene som LVD Scandinavia har levert oss, og vi setter stor pris på den gode servicen og oppfølgingen vi får fra LVD’s representanter i Norge, forklarer Roger Gjersing, da-lig leder i Gjersing’s Mekaniske Verksted.

- Kjøpet av ny kantpresse og ny vannskjærer er kanskje vår største investering noensinne, og vi gleder oss stort over å ha fått så fine maskiner i hus. Begge maskinene er meget avanserte CNC maskiner og disse gjør oss i stand til å påta oss mer kompliserte oppdrag, samt flere og tyngre jobber, fortsetter Gjersing.

KAN TA STØRRE JOBBER

Bedriftens nye kantpresse er en LVD Easyform 320. Den er hele fire meter bred og har en kapasitet på 320 tonn.

- Maskinen gjør at vi kan ta større og tyngre jobber innen platebearbeiding. Vår nye vannskjæremaskin er en Flow Mach 2B som er 2x3 meter. Med denne kan vi utføre skjæring i nærmest alle typer materialer, og materialer som stål, rustfritt, syrefast, aluminium, messing, kobber, kompositt, plastikk og skumgummi kan lekende lett skjæres i. I tillegg kan tegninger overføres digitalt til maskinene slik at jobben utføres med største presisjon, forklar Gjersing videre.

Utvidelsen av maskinparken gjør at Gjersing’s Mekaniske Verksted nå får enda bedre muligheter når det gjelder å møte behov og krav i markedet.

-Jeg er sikker på at vi med dette går inn i en ny epoke for bedriften, og det har allerede blitt en stor endring etter de nye maskinene har kommet på plass, avslutter Roger Gjersing entusiastisk.

For mer informasjon se: www. gjersing.no og www.lvdscandinavia.no

Bildetekst 1: KJØPTE LVD KANTPRESSE OG FLOW VANNSKJÆRER.

Bildetekst  2: Foran den nye LVD-kantpressen, fra venstre: driftsleder Trond Lindseth, maskinoperatør og verneombud Tommy Iversen, Trond Aasen fra LVD og daglig leder Roger Gjersing.

Bildetekst 3: Gjersing’s Mekaniske Verksted har også hydraulisk platesaks fra LVD.

Bildetekst 4: Foran den nye Flow-vannskjæremaskinen, fra venstre: driftsleder Trond Lindseth, maskinope-ratør og verneombud Tommy Iversen, daglig leder Roger Gjersing og Trond Aasen fra LVD.

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047