23948sdkhjf

LVD Lynx 3015 installert hos Nøsted &

| Medlemsnyhet | Bedrift LVD Scandinavia AS

Det norske industrikonsernet Nøsted & har sitt hovedkvarter i Mandal og avdelinger i Grimstad, Kragerø, Litauen, Canada og USA. Totalt er de 370 ansatte og nylig installerte de en LVD Lynx 3015 i sin produksjon.

Nøsted & utvikler og produserer produkter under sterke merkenavn som Igland, Trygg og Fram. Alle Iglands produkter er CE-merket. Hovedmarked er i Norge, men produktene eksporteres også til store deler av Europa, Sør-Afrika, Sør-Amerika, USA og Canada.

HAR LVD FRA FØR

Den nye maskinen skal brukes i produksjonen av Igland-produkter som inkluderer traktorredskap for skogbruk, snørydding, løft og vedlikehold av veier.

Fra før av har Nøsted & en LVD Orion Plus 3015- 4 KW og LVD Sirius 3015- 4 KW, og de er godt kjent med LVD sine maskiner og kvalitet.

Nylig ble det installert LVD Lynx FL-3015- 4 KW i produksjonslokalene, og Johnny Jonassen fra LVD Scandinavia AS var på plass for installasjon og opplæring.

- LVD Lynx FL-3015 er en maskin som tilbyr stor fleksibilitet og produktivitet, har høy kvalitet på skjæringen og skjærer nesten tre ganger raskere enn en CO2-laser, forklarer Johnny Jonassen, og legger til:

- Maskinen har automatisk bordskifte for effektiv veksling, er nærmest vedlikeholdsfri og har svært lave driftskostnader. Dette er en maskin som bedriften vil ha stor glede av, avslutter Johnny Jonassen.

Les mer om Nøsted & på nosted.com eller om LVD Scandinavia på lvdscandinavia.no

Bildetekst 1:. Johnny Jonassen, fra LVD t.v og Antanas Juknevičius fra Nøsted & foran den nye LVD Lynx FL-3015.

Bildetekst  2: LVD Sirius 3015-4 kW som Nøsted & har fra før.

Bildetekst 3: LVD Lynx FL-3015 har automatisk bordskifte for effektiv veksling på bare 35 sekunder.

Medlemsnyhet

Bedrift
LVD Scandinavia AS

Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Norge
LVD Scandinavia AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.205