23948sdkhjf

Maskin K. Lund øker fokuset på hydraulikk

| Medlemsnyhet | Bedrift Maskin K Lund AS

Firmaet Maskin K. Lund, som har røtter tilbake til 1890 årene og er kjent for unike kunnskap innen trykkluft, øker nå fokuset på hydraulikk gjennom produktene fra Larzep.

Stort produktspekter hos Maskin K Lund gjør at brukere av trykkluft finner det de trenger innen trykkluftverktøy, kompressorer, rørsystem, startere, motorer, filter, kjøletørkere og momentverktøy, og nå også innen hydraulikk.

- Vi øker nå vårt fokus på hydraulikk, forklarer Ole Kristian Rustan i firmaet Maskin K. Lund. I gruppen som Maskin K. Lund inngår i er det besluttet å flytte Larzep hydraulikk fra Kolos Lifting AS på Sola og over til Maskin K. Lund AS.

- Bakgrunnen for dette er at vi har kundegrupper som er mer relatert til dette produkt. Kolos Lifting vil ha Larzep tilgjengelig i sitt sortiment for utleie, salg og service som tidligere, forteller Rustan. Larzep er et godt kjent og innarbeidet merke i Norge. Produktene brukes av forskjellige bransjer som olje og gass, petrokjemi, gruvedrift, kraftproduksjon, mekaniske verksteder, entreprenører, og andre steder hvor løft skal utføres. Produktspekteret til Larzep er stort innen eksempelvis løftesylindere, pumper, verkstedpresser, verktøy og jekker.

Startpakker

- Vi skal sette sammen noen komplette startpakker som inneholder det du trenger for å komme i gang. En pakke med sylinder på 20 tonn, en annen med hullsylinder. Pakkene kan utvides ettersom behovet blir større. Vi gleder oss til å vise våre kunder Larzep produkter og hva vi kan tilby, inviterer Ole Kristian Rustan..

For mer informasjon se: www. mkl.no 

Medlemsnyhet

Bedrift
Maskin K Lund AS

Stålfjæra 11
0975 OSLO
Norge
Maskin K Lund AS

Send til en kollega

0.049