23948sdkhjf

Otto Olsen blir hoveddistributør av Racor filterserie

| Medlemsnyhet | Bedrift Otto Olsen AS

Fra 15. november 2020 vil et stort utvalg Racor filter og filterelementer være tilgjengelig fra Otto Olsens lager på Skedsmokorset.

Otto Olsen har jobbet med filtrering i flere 10-år, og med det nylig inngåtte samarbeidet med Parker Hannifin blir de nå hoveddistributør av Racor filterprodukter i Norge. Det brede sortimentet av filterprodukter dekker de fleste filterbehov både til landbasert industri og marine miljøer.

- Innlemmelsen av Racor filterserie i vårt sortiment betyr at vi kan dekke et nytt segment innen filtrering. Racor-filterserien for diesel og bensin fra Parker kompletterer lageret vårt. Vi har blitt en komplett leverandør på både filtre og filterelementer og har styrket vår posisjon som totalleverandør av tekniske produkter til det norske markedet, sier Kjetil Høgbakken, administrerende direktør i Otto Olsen.

Pr. august 2020 er de mest solgte varene allerede lagt til lager og er tilgjengelige for levering. Ved å lagerføre et bredt utvalg av Racor produkter sikres rask og rimelig levering til kunden, som kan bestille alle våre produkter fra samme sted.

- Kombinasjonen av vårt store produktutvalg og vår kunnskap om produktene gjør at vi nå kan tilby tilpassede løsninger for alt fra lastebil og buss til små fritidsbåter og store tankskip, uttaler Thor-Erik Støvland, Produktansvarlig for Racor filtrering.

Felles for de ulike bransjene er ønsket om optimal motorfunksjon og minimalt vedlikehold og nedetid. Drivstoffiltrering er en pålitelig og kostnadseffektiv forsikring mot ufrivillige driftsavbrytelser samtidig som det forlenger levetiden på drivstoffpumpen og dysene. Filteret sørger for at kondens og skitt blir filtrert ut av drivstoffet før det kommer til drivstoffpumpen. Drivstoffiltrering er spesielt viktig i maritime miljøer hvor kondens og urent drivstoff kan være et stort problem. Racors drivstoffilter/vannseparatorer kommer i en rekke størrelser og passer til de fleste forbrenningsmotorer.

 

Ved spørsmål ta kontakt med vår produktansvarlig for Racor filtrering

  Thor Erik Støvland

  Mob: 481 17 966 eller epost: thor-erik.stovland@oo.no 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Otto Olsen AS

Trondheimsveien 183
2020 Skedsmokorset
Norge
Otto Olsen AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Racor diesel- og bensinfilterVannseparatorRacor wrench

Send til en kollega

0.065