23948sdkhjf

Ny lineærrobot KR 300LP fra KUKA

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

Nå presenterer KUKA det siste tilskuddet i produktfamilien sin av lineærroboter, KR 300LP, og kan dermed tilby lineærroboter i hele spekteret til og med 600 kilo. Den nye lineærroboten håndterer tung last med svært høy presisjon og hastighet

– Med det nye tilskuddet KR 300LP kan kundene våre håndtere tung last med svært høy presisjon og hastighet. Og flaten som kan dekkes av roboten, gir et maksimalt volum på 675 m3 som kan nås, sier Micael Amandusson, partneransvarlig i KUKA Nordic, og slår fast:

–  Dette gjør at tyngre gods kan flyttes raskt og effektivt mellom maskingrupper ved hjelp av et standardprodukt. En modulbasert oppbygning gjør det enkelt å tilpasse produktet til flaten/volumet som kreves.

KUKAs lineærroboter passer for alle miljøer der det er behov for rask og pålitelig flytting av materiale, for eksempel innen og mellom maskingrupper og ved palletering og posisjonering. Med KR 300LP får kunden en lineærrobot i form av et standardprodukt som enkelt kan programmeres om uten særskilte krav til kunnskaper om PLC eller drivsystem. Som ekstra bonus er det mulig å kjøre portalen manuelt med tilhørende smartPAD.

 KUKAs lineære roboter skiller seg ut ved at de benytter samme styresystem som de «vanlige» robotene våre. Funksjoner som for eksempel personsikkerhet er derfor alltid tilgjengelige for disse. Sammen med andre programvarefunksjoner får de lineære robotene våre helt unike fordeler sammenlignet med tilsvarende produkter på markedet. Sammenlignet med permanent installerte roboter har KUKAs lineærroboter en rekke fordeler. De medvirker til å optimere kundenes automatiseringsbehov innen en rekke områder og gir kundene optimale muligheter til å automatisere den smarte fabrikken sin på en kostnadseffektiv måte.

– Til forskjell fra en konvensjonell robot dekker en lineær robot store flater.

KUKAs lineærroboter skaper fleksible løsninger, for eksempel kan KR 300LP utstyres med ytterligere to aksler, noe som gir svært stor fleksibilitet og høy tilgjengelighet på trange steder. Lineærroboten er dessuten hevet opp over arbeidsflaten, noe som gir maksimal utnyttelse av gulvplassen.

– Med vår serie av lineærroboter supplerer vi vårt ordinære produktprogram og åpner nye mulige markeder for KUKA, sier Micael Amandusson.

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.127