23948sdkhjf

Stålvarer satser på Bodor fiberlaser

| Medlemsnyhet | Bedrift Kjell Olsen Maskinforretning AS

- Stålvarer AS har i mange år drevet med laserskjæring, og da vi skulle anskaffe ny fiberlaser, og så hva Bodor kunne tilby av kvalitet til et hyggelig prisnivå ble vi nysgjerrige, forklarer daglig leder Steinar Hole.

Stålvarer AS er en mekanisk produk-sjonsbedrift som i hovedsak er under-leverandør til næringslivet. Bedriften ble etablert i 1957 og holder til i 2000 kvadratmeter moderne lokaler i Svemorka Industriområde på Stranda. Det er en allsidig mekanisk bedrift som utfører alt innen sveising, platebearbeiding og laserskjæring. Nylig fikk de installert ny laserskjærer av type Bodor P3015.

- Vi har hatt maskiner fra forskjellige leverandører tidligere, og da vi så hvilke kvalitetskomponenter Bodor maskinen var utstyrt med så bestemte vi oss raskt, sier Hole.

Høy presisjon og stabilitet
Den maskinen Stålvarer AS bestemte seg for er en Bodor 3015 fiberlaser med 6 kW laserkilde og dobbeltbord. To auto-matiske skjærebord forbedrer effektivi-teten, sparer matingstid og gjør driften mer effektiv. - Fiberlasermaskiner er fullt innkapslet slik at farlige laserstråler ikke slipper ut av maskinen, og et automatisk system samler inn røyk og støv. Den er miljøvennlig og har et automatisk over-våkingssystem som reduserer muligheten for feil og ulykker ved produksjon, forkla-rer Eddy Authen fra firmaet Kjell Olsen Maskinforretning, og legger til:

- Maskinen skjærer med høy presisjon og stabilitet, laserhodet er av typen Precitec og laserkilden er fra IPG. Maskinen har automatisk justering av fokus, denne funksjonen gjør så man reduserer repete-rende manuelt arbeid.

Styringen utføres på en moderne og intuitivt 32» touch skjerm med Bodors egenutviklede programvare. Denne støt-ter de fleste filtyper som DXF, DWG, G-kode, PLT.

OPTIMISTISK TIL BODOR
- Vi har installert samme programvare på kundens datamaskin slik at han kan legge inn parameter og neste delene på platen før han sender dette til maskinen via en delt mappe på nettverket. Vi i Kjell Olsen Maskinforretning er sikre på at Stålvarer AS kommer til å være svært godt for-nøyd med sin nye maskin, og vi har stor tro på at mange flere firmaer snart vil se fordelene Bodor kan tilby, avslutter Eddy Authen.

For mer informasjon se: www.stalvarer.no og www.olsenmaskin.no

 

Medlemsnyhet

Bilder & videoer

odor P3015, 6kw fiberlaser med dobbeltbord.Eksempel fra maskinstyringen.

Send til en kollega

0.047