23948sdkhjf

Alf I. Larsen AS holder åpent

| Medlemsnyhet | Bedrift Alf I. Larsen AS

Alf I. Larsen AS har varer på lager og tar imot bestillinger. Vi holder fortsatt åpent, og ønsker å bistå så godt vi kan, slik at du kan holde hjulene i gang så langt det lar seg gjøre!

Vårt rike varelager er vår styrke i en situasjon hvor leveranser fra utlandet kan by på forsinkelser.
Alf I. Larsen AS ønsker å være tilstede for våre kunder i en vanskelig situasjon

Håper du har det fint, enten du er på arbeidsplassen, har hjemmekontor eller er i karantene.

Vi holder fortsatt åpent, og ønsker å bistå så godt vi kan, slik at du kan holde hjulene i gang så langt det lar seg gjøre. Butikkene våre på Forus og Bryne er åpne, vi tar smittevernet på alvor og har innført gode rutiner med tanke hygiene og riktig avstand til medmennesker. Dette er for å sikre god helse for oss og våre besøkende kunder. Alternativt kan du bestille fra kontoret og få varene levert på døren.
 
Du kan bestille varer hos Alf I. Larsen AS ved å ringe 51 44 35 00, sende en e-post til post@ail.no eller bestille direkte i vår nettbutikk.

Nettbutikk 
Dersom du ønsker hjelp til innlogging, benytt knappen «Få tilgang til nettbutikk» på forsiden, eller kontakt oss så hjelper vi deg!

En egen tilgang er til for å sikre at du får riktige priser og informasjon. Dersom du er usikker på om detaljene blir riktige når du bestiller i vår nettbutikk - ta det rolig, vi kontrollerer alle web bestillinger før varene sendes, dette er for å sikre at du blir godt ivaretatt og får riktige varer til rett sted og mottar faktura som avtalt.

Vi ønsker deg en videre fin dag!

Medlemsnyhet

Bedrift
Alf I. Larsen AS

Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Norge
Alf I. Larsen AS

Send til en kollega

0.063