23948sdkhjf

Fenner Mandals med nok en C.B.Ferrari fra ABC-Maskin AS

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Fenner Mandals har lenge hatt en C.B. Ferrari 5-akse-fres for produksjon av maskindeler som krever absolutt høyeste toleranse. Nå var tiden inne til å fornye CNC-fresen og det var aldri noen tvil om erstatteren – en ny Ferrari selvsagt!

Kommer du inn i maskinhallen hos Fenner Mandals får du raskt øye på den nye investeringen – levert av ABC-Maskin AS – en høypolert, rød, skinnende, ekstremt presis og rask C.B. FERRARI. Den 5-aksede cnc-fresen, modell B186, er markedsleder i sin klasse innen presisjon og nøyaktig repeterbarhet. Maskinen er utstyrt med vribart hode, roterende bord og spindelhastighet på inntil 20.000 omdr./min., men kan faktisk leveres med raske 40.000. Det er de kompakte aksebevegelsene og de absolutte lineære målestavene, på alle akser, som er noe av hemmeligheten bak den ekstreme presisjonen.

«Dette er den optimale maskinen for oss. Vi har behov for ekstrem nøyaktighet, fleksibilitet og effektivitet. Med Ferrari B186 kan vi lage absolutt alle tenkelige komplekse maskindeler, presist og effektivt. Det er gøy med en C.B. Ferrari, og maskinen er en god motivator for våre operatører», sier Kjell Gunnar Noddeland, Operations Manager Looms & Spares, hos Fenner Mandals.

Fenner Mandals er ledende i verden innen produksjon av høykvalitets flatrullingsslanger og sirkulære vevstoler. De har en lang og suksessfylt industrihistorie, helt tilbake til 1775. Den første sirkulær vevstolen dagens lys i 1922. Det var denne som la selve grunnlaget for dagens slangeproduksjon. Utviklingen til bedriften har helt siden begynnelsen vært tuftet på nytenkning, satsing på dyktige folk og investeringsvilje.

Mandals er en sterk merkevare i sin bransje og tiltrekker seg viktige investorer.  I 2018 gikk den franske giganten Michelin inn og kjøpte opp bedriften. Managing director, Knut Mjåland, sier dette har vært svært positivt og forteller at de har sterke eiere i ryggen som ser kvaliteten og potensialet til bedriften, og som ønsker å satse på driften i Mandal. Fenner Mandals har betydelig kapasitet og er godt posisjonert til å vinne enda større markedsandeler verden over. Med de aller beste produktene, kvaliteten og servicen ser fremtiden svært lys ut for Fenner Mandals.
Les hele artikkelen på https://www.abc-maskin.no/ny-c-b-ferrari-hos-fenner-mandals/

For mer info.:

ABC-Maskin AS

C.B. FERRARI

Fenner Mandals

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.109